Esittelyssä klassikko,

Käpyvalaisin

25.9.
2017

Klassisen tyylikäs Käpyvalaisin kestää aikaa ja mukautuu pihapiiriin valoisaan aikaan ja antaa lempeää valoa myös pimeällä. Matala Käpyvalaisin valaisee kulkuväylät, istutusalueet tai pensaat, ja luo turvallista tunnelmaa valollaan. Perinteiset suositut käpyvalaisimet tuovat pihapiiriin miellyttävää häikäisemätöntä valoa.

 

Käpyvalaisimien suosion salaisuus on klassinen muotoilu, joten se mukautuu muodoltaan hyvin myös moderniin pihapiiriin. Valaisimen materiaalina on patinoitu ja suojalakattu kupari. Kupari on arvokas ja ajaton valinta pihapiirin valaisimeen. Classic-sarjaan kuuluu pylväsmallin lisäksi halkaistu seinämalli. Käyttämällä seinä- ja pylväsmallia pihapiirin valaistuksessa saadaan ilme yhtenäiseksi ja valaistaan tyylikkäästi myös rakennusten lähipiiri. Eulin laajasta käpyvalaisinmallistosta löytyy runsaasti eri malli- ja värivaihtoehtoja.

 

Käpyvalaisimet voit ostaa pihallesi esimerkiksi täältä:

rakentaja.fi-verkkokauppa

Suosittu pihavalaisin Euli Gala Nova

1.9.
2017

Gala Nova on Suomen suosituimpia ulkovalaisinsarjoja. Ajattoman tyylikäs Eulin Gala Nova voitti Rakentaja.fi-verkkolehden pihavalaisinäänestyksen 2016 ja oli tänä vuonna kolmas. Gala Nova -mallistosta löydät korkealaatuiset pylväs- ja seinävalaisimet koko pihapiiriin.

 

Galan muotoilu takaa mukavaa valoa kaikkialle puutarhaan. Laaja mallisto koostuu yhtenäisestä kokonaisuudesta pylväs-, seinä- ja kattovalaisimia. Gala Novan valaisimilla yhtenäinen ilme jatkuu ja luot ehjän kokonaisuuden pihapiiriin ja puutarhaan. Gala-pylväsvalaisimilla valaistaan kulkutiet sekä istutukset. Ne sopivat erinomaisesti valaisemaan myös tontin äärialueita, tuoden pehmeää valoa ympärilleen.

 

Gala Nova -valaisimet voit ostaa pihallesi esimerkiksi täältä:

rakentaja.fi-verkkokauppa

Eulin websivut ovat uudistuneet

18.5.
2017

Eulin websivut ovat saaneet uuden raikkaan ilmeen. Tervetuloa tutustumaan uusiin websivuihimme sekä kattavaan tuotevalikoimaamme. Tuotteistostamme löydät korkealaatuiset valaisimet kaikkiin kodin tiloihin; sisälle ja ulos. Euli on johtava suomalainen kotien valaistuksen ammattilainen.

Eulin Interno-alasvalot

ovat uudistuneet

4.10.
2016

Eulin Interno-alasvalot ovat uudistuneet. Alasvaloja on saatavissa sekä 3000K ja 4000K värilämpötilalla. Lisäksi pyöreälle valaisimelle on vaihtoehtona tyylikäs neliönmallinen valaisin.

Mallistosta löytyy tehokkaat jopa 740 luumenin himmennettävät, IP44-valaisimet, jotka sopivat olohuoneiden, keittiöiden ja kylpyhuoneiden valaistukseen. Tehokkaiden valaisimien häikäisy on minimoitu sisäänvedetyllä LED-moduulilla. Suunnattavilla IP20-valaisimilla, joissa on kapea 20 asteen avautumiskulma, voidaan korostaa kodin yksityiskohtia.

 

Tarkemmat tuotetiedot löydät tuotekortilta:

Interno-alasvalot tuotekortti (pdf)

Jatka terassikautta ja tunnelmoi valossa

18.9.
2017

Valaistus vaikuttaa kodin ja pihapiirin viihtyisyyteen ja turvallisuuteen.

Pimeän ajan lisääntyessä terassikauden jatkaminen pitkälle syksyyn onnistuu valon määrää lisäämällä.

 

Syksyn tullen nautitaan tunnelmasta ja fiilistellään iltojen hämäryyttä. Syksyn viileneviin iltoihin terassilla varustaudut lyhdyillä ja lämpimillä huovilla. Valaistus tuo terassille tai patiolle tyyliä ja arvokkuutta sekä näyttää kutsuvalta myös pihalta tai puutarhasta päin katsottuna.

 

Euli Deck LED Set sopii terassien ja portaiden korostusvalaistukseen sisä- ja ulkotiloissa. Upotettavat terassivalot ovat pyöreitä muodoltaan ja sopivat hyvin nykypäivän muotoiluun tuomaan kaunista valoa puuterassille tai portaisiin. Valot voidaan asentaa myös terassin reunoja korostamaan, tuomaan terassin muotoja esiin lämpimällä valolla. Valo tuo lisäksi turvaa terassilla ja portaissa kulkemiseen ja houkuttelee nauttimaan syksyn tunnelmasta myös iltahämärässä.

 

Ulkovalaistukseen ja terassiin upotettaviin valaisimiin sopii hyvin lämmin valkoinen värilämpötila (3000 K), etteivät ne häikäise terassilla liikuttaessa tai ikkunasta ulos katsottaessa. Deck LED -sarjassa on kuusi valaisinta, ja niitä voi lisätä kymmeneen kappaleeseen asti.

 

Deck LED Set -valaisimet voit ostaa pihallesi esimerkiksi täältä:

rakentaja.fi-verkkokauppa

Pihapiirivalaisinäänestys 2017 on alkanut!

15.8.
2017

Eulin valaisimista äänestyksessä ovat mukana klassikko Käpy-valaisin

sekä 2016 kaksoisvoiton vieneet tyylikkäät Luxe ja Gala Nova.

 

Äänestä Euli voittoon tänäkin vuonna! Palkintona voit voittaa 3 kpl

äänestämääsi valaisinta. Äänestysaika 14.-28.8.2017.

Anna äänesi: rakentaja.fi

Uusi Asuntovalaistusopas

on ilmestynyt

2.2.
2017

Eulin uusi Kodin Asuntovalaisinopas esittelee valaisimet kotisi yleis- ja kohdevalaistukseen. Voit hakea omasi Eulin jälleenmyyjäliikkeistä tai

vaihtoehtoisesti pääset selaamaan esitettä tästä: Asuntovalaisinopas

 

Luxusta pihapiirin valaisemiseen

11.9.
2017

Luxe-valaisimen kaunis häikäisyn minimoiva muotoilu ja korkealaatuiset

materiaalit tarjoavat luksusta pihapiirin valaisemiseen. Tyylikäs Luxe sopii hyvin uuteen moderniin arkkitehtuuriin ja valaisemaan myös vanhempaakin pihapiiriä. LED-tekniikka tuo helppoutta ja energiansäästöä valaistukseen vuosiksi, ei lampunvaihtoja tai turhia ostoreissuja väärän kannan vuoksi.

 

Luxe-valaisimen prismoitettu kupu antaa kauniin valon ympärilleen.

Sen materiaalina on valoa hajottava akryyli, joka ei häikäise. Iltavalaistuksessa Luxe elävöittää pimenevää ympäristöä levittäen ympärilleen kepeää valoa helpottaen liikkumista ja luo turvallisuutta kulkureiteille. Päivänvalossa kaunis Luxe istuu tyylikkäänä maisemaansa. Eulin Luxe-mallistoon kuuluu kaunis pylväsasenteinen valaisin sekä seinävalaisimet tyylikkäällä kaarevalla seinäkiinnikkeellä. Värivaihtoehtoja on useita: valkoinen, musta, antiikkipronssi sekä grafiitinharmaa.

 

Luxe-valaisimet voit ostaa pihallesi esimerkiksi täältä:

rakentaja.fi-verkkokauppa

Uusi pihapiirivalaisin EUDL6SET terasseille

14.6.
2017

Eulin uudella terassisetillä EUDL6SET voit toteuttaa terassi- tai porrasvalaistuksen vaivattomasti kotiin tai mökille. Sarjassa on 6 valaisinta, johdot ja IP44 muuntaja. Sarjaa voidaan jatkaa enintään neljällä EUDL1 lisävalaisimella.

 

Nyt on aika laittaa pihapiirin valaistus kuntoon. Kesällä muiden pihatöiden yhteydessä on hyvä kiinnittää huomiota myös valaistukseen. Erityisesti maakaapeloinnit on vaivatonta tehdä istutustöiden tai nurmikon perustamisen yhteydessä. Ulkorakenteissa, kuten terasseissa ja katoksissa on hyvä valmistautua sähkönsyöttöön jo rakennusvaiheessa, jolloin valaistuksen asentaminen myös jälkikäteen on vaivatonta.

 

Tutustu terassivalaisimeen tarkemmin tästä.

Uudet edulliset Domi
Led-alasvalosetit

25.11.
2016

Eulin uudet Domi LED-alasvalot ovat edullisia ostaa ja käyttää. Valaisimet myydään 3 kpl:een pakkauksissa. Jokaisella valaisimella on oma virtalähde, joten useammankin valaisimen sijoittelu on vaivatonta. Mallistoon kuuluu suunnattava IP23 Domi EUDD3X80 sekä kiinteä IP65 Domi EUDD3X85, joka sopii myös kosteisiin sisätiloihin. Valaisimet sopivat yleisvalaistukseen uusissa taloissa ja halogeenin korvaajaksi saneerauskohteissa.

 

Katso Domi-alasvalojen tuotekortti tästä (pdf)

Euli OY  |  Hepolammentie 25, 08680 Lohja, Finland  |  Tel: (358) (0) 19 355 900  |  Fax: (358) (0) 19 355 988  |  order@euli.fi