Eulille menestystä pihavalaisinäänestyksessä

10.9.
2018

Rakentaja.fi-sivustolla järjestetty äänestys poiki Eulille kaksi mitalisijaa. Mukana äänestyksessä olivat Gala Nova sekä Käpy, jotka sijoittuivat lopulta sijoille 2 ja 3.

 

Äänestykseen osallistui 5035 äänestäjää.

Päivitetty Kodin Asuntovalaisinopas

28.11.
2017

Olemme päivittäneet Eulin valikoimaan teknisesti mielenkiintoisia uutuuksia. Löydät uusien Twin- sekä Primo2 -tuoteperheiden tarkemmat tiedot muun muassa päivitetystä Eulin Kodin Asuntovalaisinoppaasta. Kyseinen opas esittelee Eulin valaisimet kotisi yleis- ja kohdevalaistukseen.

 

Löydät päivitetyn esitteen Eulin jälleenmyyjäliikkeistä tai vaihtoehtoisesti pääset selaamaan sähköistä versiota tästä:
Asuntovalaisinopas

Euli pihapiirivalaisimen

asentaminen

2.10.
2017

Pimeän ajan lisääntyessä pihapiirin valaistusta voi parantaa vaikka valaisemalla uusia istutusalueita. Pihavalaisimia voi lisätä helposti kaivamalla matalan kaivannon ja käyttämällä maatukea asennusapuna. Maatuki on kehitetty helpottamaan pihapiirin pylväsvalaisimien

asentamista.

 

Syksy on otollista istutusaikaa. Valon vähentyessä huomio kiinnittyy

istutusalueiden ja kulkureittien valaisemiseen. Astiataimia, erityisesti

perennoja ja koristepensaita voi istuttaa pitkälle syksyyn. Myös pihapiirin valaisimia voit asentaa maatuen avulla maan jäätymiseen

saakka. Maatuki kaivetaan maahan, ja valaisimen pylväsosa kiilataan siihen. Asennus käy nopeasti ja helposti, ja maatuki varmistaa suorat valot vuosiksi eteenpäin.

 

Katso maatuen ja Eulin Luxe valaisimen asennusvideo Youtubesta:

Euli pihapiirivalaisimen asentaminen

Luxusta pihapiirin valaisemiseen

11.9.
2017

Luxe-valaisimen kaunis häikäisyn minimoiva muotoilu ja korkealaatuiset

materiaalit tarjoavat luksusta pihapiirin valaisemiseen. Tyylikäs Luxe sopii hyvin uuteen moderniin arkkitehtuuriin ja valaisemaan myös vanhempaakin pihapiiriä. LED-tekniikka tuo helppoutta ja energiansäästöä valaistukseen vuosiksi, ei lampunvaihtoja tai turhia ostoreissuja väärän kannan vuoksi.

 

Luxe-valaisimen prismoitettu kupu antaa kauniin valon ympärilleen.

Sen materiaalina on valoa hajottava akryyli, joka ei häikäise. Iltavalaistuksessa Luxe elävöittää pimenevää ympäristöä levittäen ympärilleen kepeää valoa helpottaen liikkumista ja luo turvallisuutta kulkureiteille. Päivänvalossa kaunis Luxe istuu tyylikkäänä maisemaansa. Eulin Luxe-mallistoon kuuluu kaunis pylväsasenteinen valaisin sekä seinävalaisimet tyylikkäällä kaarevalla seinäkiinnikkeellä. Värivaihtoehtoja on useita: valkoinen, musta, antiikkipronssi sekä grafiitinharmaa.

 

Luxe-valaisimet voit ostaa pihallesi esimerkiksi täältä:

rakentaja.fi-verkkokauppa

Lämmintä tunnelmaa ja valoa terassille

20.8.
2018

Syksyllä nautitaan tunnelmasta ja fiilistellään iltojen hämäryyttä. Viileneviin iltoihin varustaudut lyhdyillä ja lämpimillä huovilla. Lämpimästi valaistulla terassilla voit tunnelmoida hyvän kirjan parissa tai keskittyä tuleviin puutarhasuunnitelmiin. Syksy on myös hyvää istutus- ja remonttiaikaa. Jos suunnitelmissa on kunnostaa terassia, kannattaa valaistusta kaipaavat kohdat merkitä remonttisuunnitelmaan. Valon määrää lisäämällä luot miellyttävää tunnelmaa ja pidennät terassin käyttöaikaa. Valaistus tuo terassille ja patiolle tyyliä sekä näyttää kutsuvalta myös pihalta tai puutarhasta päin katsottuna.

 

Euli Deck LED Set sopii terassien ja portaiden korostusvalaistukseen sisä- ja ulkotiloissa. Upotettavat valot ovat pyöreitä muodoltaan ja sopivat hyvin nykypäivän muotoiluun tuomaan kaunista valoa puuterassille tai portaisiin. Valot voidaan asentaa myös terassin reunoja korostamaan, sekä tuomaan muotoja esiin lämpimällä valolla. Valo tuo lisäksi turvaa kulkemiseen ja houkuttelee nauttimaan hämärän ajan tunnelmasta.

 

Ulkovalaistukseen ja terassiin upotettaviin valaisimiin sopii hyvin LED-valaisimien lämmin valkoinen värilämpötila (3 000 K). Lämmin valo ei häikäise terassilla liikuttaessa ja ikkunasta ulos katsottaessa. Deck LED-sarjassa on kuusi valaisinta, ja sarjaa voidaan jatkaa 10 kpl asti. Hyvä valaistus vaikuttaa myös kodin ja pihapiirin viihtyisyyteen ja turvallisuuteen. Kun suunnitellut ja toteutetut valaistusideat ovat valmiina onkin syysiltana mukava kääriytyä huopaan höyryävä teekuppi kädessä ja nauttia valaistun terassin tunnelmasta.

 

Lisätietoja Eulin Deck LED setistä

Euli Twin; Kaksi valoa - yksi valaisin

13.11.
2017

Eulin Twin-valaisinsarjassa on uusi ominaisuus; voit valita tunnelman

mukaan millaista valoa haluat! Twin-valaisimissa on kaksi värilämpötilaa, joista voit valita helposti rauhoittavan ja lämpimän värisävyn tai aktivoivan sekä virkeän välillä. Valaisin sopii paljon valoa vaativiin kodin askareisiin sekä rentoon oleskeluun.

 

Twin-valaisinmallisto on uutuus, joka on kehitetty sopimaan erilaisiin tarpeisiin. Voit siirtyä tunnelmasta toiseen värisävyä vaihtamalla, erittäin

helposti suoraan seinäkytkimestä. Väri vaihtuu kytkimestä painamalla,

eikä erillistä asennusta tai kikkailua tarvita.

 

Tuoteperheessä on 2 kpl listavalaisimia sekä plafondi ja alasvalo. Euli

Twin -valaisimet sopivat koteihin koko kauneudessaan valaisemaan niin modernia uudiskohdetta kuin saneerauskohdettakin.

 

Esittelyssä klassikko,

Käpyvalaisin

25.9.
2017

Klassisen tyylikäs Käpyvalaisin kestää aikaa ja mukautuu pihapiiriin valoisaan aikaan ja antaa lempeää valoa myös pimeällä. Matala Käpyvalaisin valaisee kulkuväylät, istutusalueet tai pensaat, ja luo turvallista tunnelmaa valollaan. Perinteiset suositut käpyvalaisimet tuovat pihapiiriin miellyttävää häikäisemätöntä valoa.

 

Käpyvalaisimien suosion salaisuus on klassinen muotoilu, joten se mukautuu muodoltaan hyvin myös moderniin pihapiiriin. Valaisimen materiaalina on patinoitu ja suojalakattu kupari. Kupari on arvokas ja ajaton valinta pihapiirin valaisimeen. Classic-sarjaan kuuluu pylväsmallin lisäksi halkaistu seinämalli. Käyttämällä seinä- ja pylväsmallia pihapiirin valaistuksessa saadaan ilme yhtenäiseksi ja valaistaan tyylikkäästi myös rakennusten lähipiiri. Eulin laajasta käpyvalaisinmallistosta löytyy runsaasti eri malli- ja värivaihtoehtoja.

 

Käpyvalaisimet voit ostaa pihallesi esimerkiksi täältä:

rakentaja.fi-verkkokauppa

Suosittu pihavalaisin Euli Gala Nova

1.9.
2017

Gala Nova on Suomen suosituimpia ulkovalaisinsarjoja. Ajattoman tyylikäs Eulin Gala Nova voitti Rakentaja.fi-verkkolehden pihavalaisinäänestyksen 2016 ja oli tänä vuonna kolmas. Gala Nova -mallistosta löydät korkealaatuiset pylväs- ja seinävalaisimet koko pihapiiriin.

 

Galan muotoilu takaa mukavaa valoa kaikkialle puutarhaan. Laaja mallisto koostuu yhtenäisestä kokonaisuudesta pylväs-, seinä- ja kattovalaisimia. Gala Novan valaisimilla yhtenäinen ilme jatkuu ja luot ehjän kokonaisuuden pihapiiriin ja puutarhaan. Gala-pylväsvalaisimilla valaistaan kulkutiet sekä istutukset. Ne sopivat erinomaisesti valaisemaan myös tontin äärialueita, tuoden pehmeää valoa ympärilleen.

 

Gala Nova -valaisimet voit ostaa pihallesi esimerkiksi täältä:

rakentaja.fi-verkkokauppa

Primo2; Lämmintä tai aktivoivaa valoa

11.12.
2017

Eulin työpiste- ja kylpyhuonevalaisinsarja Primo päivittyy toisen

sukupolven tuotteisiin. Uutena ominaisuutena Primo2-tuoteperhe

tarjoaa asennusvaiheessa valittavan värilämpötilan. Asentaja

voi valita asennuksen yhteydessä joko lämpimän 3000 K tai aktivoivan

4000 K värilämpötilan kohteen ja asukkaan mieltymyksen

mukaan. Primo2-mallistosta löydät valaisimet työpiste- ja kylpyhuonetarpeisiin.

 

Valaisinsarjan uusi ominaisuus tarjoaa mahdollisuuden sovittaa uudet

valaisimet samaan värilämpötilaan talon muuhun valaistukseen sopien.

Valaisinten värilämpötila voidaan valita asennusvaiheessa. Primo2-työpiste- ja kylpyhuonevalaisinmallisto on kehitetty valaisemaan tehokkaasti juuri siellä missä valoa eniten tarvitaan. Valaisimet ovat myös tippu- tai roiskevedenkestäviä. Valaisimen pohjan muotoilu mahdollistaa asentamisen kulmittain sekä pohjasta suoraan seinään. Pistorasialla varustettujen mallien kätisyys on vapaasti valittavissa.

Yleisvalaistuksen uusi musta; Interno-paneelit

6.11.
2017

Interno LED-paneelit soveltuvat erinomaisesti kotien yleisvalaistukseen, uudis- ja saneerauskohteisiin. Tuoteperhe on suunniteltu kattamaan kotien kaikki valaistustarpeet yleis-, työtaso-, kohde – ja korostusvalaistus LED-ratkaisuin. Interno-paneelit ovat tyylikkään huomaamattomia käytössä ja sopivat moderniin sisustukseen tuomaan kivaa valoa ympärilleen. Himmennystoiminnolla saadaan yleisvalaistus säädettyä juuri sellaiseksi kuin sen haluaa.

 

Interno LED-paneeleilla voidaan toteuttaa himmennettävä yleisvalaistus uusiin tai remontoitaviin sisätiloihin. Sarjaan kuuluu pinta- sekä uppoasennettavia paneeleita pyöreän ja neliön mallisina. Uppoasennettavat mallit sopivat myös kosteisiin tiloihin (IP44).
Värit: Valkoinen ja harmaa.

 

Paneelit on helppo asentaa. Katso asennusvideo täältä:

Euli Youtube-kanava

Jatka terassikautta ja tunnelmoi valossa

18.9.
2017

Valaistus vaikuttaa kodin ja pihapiirin viihtyisyyteen ja turvallisuuteen.

Pimeän ajan lisääntyessä terassikauden jatkaminen pitkälle syksyyn onnistuu valon määrää lisäämällä.

 

Syksyn tullen nautitaan tunnelmasta ja fiilistellään iltojen hämäryyttä. Syksyn viileneviin iltoihin terassilla varustaudut lyhdyillä ja lämpimillä huovilla. Valaistus tuo terassille tai patiolle tyyliä ja arvokkuutta sekä näyttää kutsuvalta myös pihalta tai puutarhasta päin katsottuna.

 

Euli Deck LED Set sopii terassien ja portaiden korostusvalaistukseen sisä- ja ulkotiloissa. Upotettavat terassivalot ovat pyöreitä muodoltaan ja sopivat hyvin nykypäivän muotoiluun tuomaan kaunista valoa puuterassille tai portaisiin. Valot voidaan asentaa myös terassin reunoja korostamaan, tuomaan terassin muotoja esiin lämpimällä valolla. Valo tuo lisäksi turvaa terassilla ja portaissa kulkemiseen ja houkuttelee nauttimaan syksyn tunnelmasta myös iltahämärässä.

 

Ulkovalaistukseen ja terassiin upotettaviin valaisimiin sopii hyvin lämmin valkoinen värilämpötila (3000 K), etteivät ne häikäise terassilla liikuttaessa tai ikkunasta ulos katsottaessa. Deck LED -sarjassa on kuusi valaisinta, ja niitä voi lisätä kymmeneen kappaleeseen asti.

 

Deck LED Set -valaisimet voit ostaa pihallesi esimerkiksi täältä:

rakentaja.fi-verkkokauppa

Pihapiirivalaisinäänestys 2017 on alkanut!

15.8.
2017

Eulin valaisimista äänestyksessä ovat mukana klassikko Käpy-valaisin

sekä 2016 kaksoisvoiton vieneet tyylikkäät Luxe ja Gala Nova.

 

Äänestä Euli voittoon tänäkin vuonna! Palkintona voit voittaa 3 kpl

äänestämääsi valaisinta. Äänestysaika 14.-28.8.2017.

Anna äänesi: rakentaja.fi

Ensto Lighting Oy  |  Hepolammentie 25, 08680 Lohja, Finland  |  Tel: (358) (0) 19 355 900  |  Fax: (358) (0) 19 355 988  |  order@euli.fi