Keittiö

Sauna

Yleistila

Kylpyhuone

Pihapiiri

Turvaa ja tyylikkyyttä

Oleskelutiloihin saadaan monipuolinen yleisvalaistus himmennettävyydellä. Kattoon asennettavia valasimia kannattaa täydentää epäsuoralla valolla. Katonrajaan asennettavilla ylöspäin suunnatuilla LED-nauhoilla ja -listoilla saadaan silmälle miellyttävä oleskeluvalaistus.

 

Tilojen yksityiskohtia voidaan korostaa suunnattavilla spottivalaisimilla tai pienitehoisilla korostusvalasimilla. Valaistusta voidaan käyttää myös laajojen pintojen rytmitykseen oleskelutiloissa ja kodin käytävillä.

 

Valoa eri tarpeisiin

 

Oikein mitoitettu ja säädettävä valaistus mahdollistaa turvallisen liikkumisen ja riittävän valon esim. siivoukseen. Himmennettävillä valaisimilla voidaan pitää perusvalaistus päällä pienellä energiankulutuksella, joka parantaa asumismukavuutta ja turvallisuutta.

 

Kutsuvasti valaistu eteinen toivottaa tervetulleeksi niin oman väen kuin vieraat. Eteisen yleisvalaistuksen sopivia valaisimia ovat himmennettävät LED-alasvalot ja -paneelit. Suunnattavilla kohdealasvaloilla, voidaan korostaa eteisen yksityiskohtia kuten tauluja, pöytiä tai kaapistoja.

 

Käytävien ja portaiden valaistuksessa LED-nauhoilla voidaan toteuttaa epäsuoraa valaistusta asentamalla nauha listan päälle katon rajaan tai porrasaskelman etureunan alle.

 

Ensto Lighting Oy  |  Hepolammentie 25, 08680 Lohja, Finland  |  Tel: (358) (0) 19 355 900  |  Fax: (358) (0) 19 355 988  |  order@euli.fi